Ресторант

Заповядайте в ресторанта на Семеен хотел "Варненци"

Уютната обстановка в механата ще ви накара да забравите ежедневието и да се насладите на вкусните традиционни ястия. Гостоприемните стопани ще Ви сгреят с билков чай или подбрана ракия и с вкусни родопски специалитети. Семеен хотел „Варненци“ е подходящ за провеждане на кръщенета, семейни и фирменни тържества на достъпни цени.

Топлата сутрешна закуска е винаги разнообразна и е грижа към всеки наш клиент. Ресторантът е специално място да прекараш повече време с близките и приятелите ти, да намериш една приятна обстановка, в която да се позабавляваш, да потанцуваш, да се насладиш на богатото разнообразие. Тук можеш да избереш между различни вкусове и ястия, в чиито достойства ще се убедиш.

Летният сезон е за почивки и отпуски, на приключения и вечерни забавления. Ще намерите красотата и спокойствието на планината, а и много други неща, в нашата прекрасна лятна градина. Ще се заредите с енергията, която е необходима на всеки един от нас. Тук се приготвя вкусна гозба и всеки ще усети радостта от вечерта с близките си.

Идеалното съчетание на красива природа, изискана атмосфера, отлична кухня и обслужване на високо ниво доставят удоволствие на всеки посетител. Лятната ни градина е предимство, клиентите ни обичат да са на открито. Предпочитано място в прохлада, сред зеленина, за приятно прекарване на бира, мач пред телевизора или среща с приятели.