Семеен хотел Варненци - Екскурзии от хотела

Заповядайте в Семеен хотел "Варненци"

Удобството от нас, преживяванията от Вас!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 6
 • 8
 • 11
 • 22
 • 28
 • 31


Трансграничен туризъм – когато Родопите срещат Егейско море

Ако търсите нови приключения, ако искате да посетите нови места, ако ви привличат познавателните почивки, покоряване на планински върхове и нови територии, нашия туристически пакет ще ви се стори изключително атрактивен.

Родопите – планина, в която митът и реалността вървят ръка за ръка, а преданията, историята и културата се вплитат между тях. Позната и непозната планина, която легендите и уникалната местна култура превръщат в място с особен загадъчност и обаяние. Планина, в която непристъпните върхове и стари гори съхраняват от векове историята на региона и религиозните светини.

Туристическия пакет включва нощувка със закуска и обяд (по желание пикник), транспорт до посещаваните обекти от програмата, беседа и анимация в обектите, екскурзоводско обслужване. Хотелът разполага със собствен бус за транспорт.

В рамките на тридневен туристически пакет ще имате възможност да усетите магията на планината Родопи, да посетите една от най-интересните екопътеки в България – Загражденската екопътека, да берете диви горски плодове и билки, да отидете за един ден на плаж до Егейско море, да усетите неповторимия вкус на родопската и гръцка кухня. Чрез нашия специален тридневен пакет ще усетите магията от прохладата на планината и романтиката на морето, крсотата на планинските върхове и широтата на синьото море.

Варианти 1 и 2 се предлагат от май до края на септември. Вариант 3 се предлага от май до октомври. Пакета се предлага в два варианта за туристи от България и един вариант за туристи от Гърция:

Туризъм в Борово

Вариант 1 - две нощувки със закуски в хотел „Варненци”, два обяда в Забърдо и Гърция, един пикник на екопътека, ползване на сауна, парна баня и безжичен интернет, транспорт от хотел „Варненци” до плажа в Гърция и обратно
Ден 1
– посещение на „Чудни мостове”, обяд в с. Забърдо, нощувка в хотел "Варненци", релакс в хотела, вечеря с родопски специалитети в механата на хотела
Ден 2 – транспорт от хотела до гръцкото крайбрежие - плажа на Авдира или Миродато, обяд с морски специалитети в гръцка таверна на плажа, отпътуване за България, нощувка в хотел „Варненци”
Ден 3 – посещение на Загражденска екопътека – пешеходен преход, обяд – пикник по трасето на екопътеката

Вариант 2 - една нощувка със закуска в хотел „Варненци”, една нощувка със закуска в хотел „Агнанти” – Авдира, един обяд в Забърдо и два обяда в Гърция, ползване на сауна, парна баня и безжичен интернет, транспорт от хотел „Варненци” до плажа в Гърция и обратно
Ден 1
– посещение на „Чудни мостове”, обяд в с. Забърдо, нощувка в хотел „Варненци”, релакс в хотела, вечеря с родопски специалитети в механата на хотела
Ден 2 – транспорт от хотела до гръцкото крайбрежие - плажа на Авдира или Миродато, обяд с морски специалитети в гръцка таверна на плажа, нощувка в хотел „Агнанти” – с. Авдира, Гърция
Ден 3 – плаж на Миродато или Авдира до обяд, обяд с морски специалитети в гръцка таверна на плажа, отпътуване за България, вечеря и нощувка в хотел „Варненци”

Вариант 3 - за гръцки туристи посещаващи района на общини Лъки, Чепеларе и Баните
Ден 1
– Пристигане от Гърция, посещение на „Чудни мостове”, обяд в с. Забърдо, нощувка в хотел „Варненци”, релакс в хотела с парна баня и джакузи, вечеря с родопски специалитети в механата на хотела.
Ден 2 – посещение на Кръстова гора, обяд с родопски специалитети в механата на хотел „Варненци”, посещение на „Шапран дупка” до село Белица, вечеря в механата и нощувка в хотел „Варненци”
Ден 3 – посещение на Загражденска екопътека – пешеходен преход, обяд – пикник по трасето на екопътеката, след обяд – отпътуване за Гърция

Туризъм в Борово

 •     Екскурзионния пакет вклюва нощувки със закуски и обяд (в зависимост от избрания вариант на пакет), транспорт от хотела до мятото на посещаваните обекти, транспорт Гърция – България и обратно (по желание на клиентите), анимация в рамките на обектите, логистично обслужване.
 •     Нощувките може да са от предходната вечер или от последния ден на туристическия пакет (по желание на клиента). Последователсността на мероприятията е в зависимост от избрания вариант на пакет.
 •     Хотела разполага със собствен бус за транспорт на гостите. Всеки закупил пакета, ползва безплатно сауна, парна баня и безжичен интернет в рамките на хотела.
 •     При наличие на голяма група хотела осигурява собствен транспорт за пристигане и връщане на групата от и до определена точка срещу заплащане. Групата може да промени реда за посещение на включените в пакета обекти за посещение.
 •     Необходима е група от минимум 8 желаещи да ползват пакета за посещение на плажа в Гърция и ощувка в хотел в Гърция
 •     Препоръчително е носенето на удобни туристически обувки и дрехи, , слънчеви очила и шапка. Посещението на Загражденската екопътека не е препоръчително за възрастни хора и малки деца.


  Туризъм в Борово
  Туризъм в Борово
  Туризъм в Борово
  Туризъм в Борово
  Туризъм в Борово
  Туризъм в Борово
  Туризъм в Борово
  Туризъм в Борово

  Вижте всички екскурзии, които Ви предлага хотел "Варненци"
      Трансграничен туризъм – когато Родопите срещат Егейско море
      Традиции и обичаи на Родопите
      Приключения в Средните Родопи
      Културни и религиозни съкровища